"Door schade en schande wijzer worden, wijsheid komt met de jaren, je moet eerst leren kruipen voordat je kunt lopen"


Dit zijn allemaal gezegdes, die  ook voor jouw fitness avontuur gelden.


Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de sportbranche, als groepsles dance- & fitness instructeur en als personal trainer. Dus je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik weet hoe je breder kunt worden en heb inmiddels ontelbaar veel mensen geholpen met afvallen en fitter worden. Ik ben er ook voor hen die vooral gezonder, sterker, doelgerichter, flexibeler, mobieler, slanker & gespierder willen worden. En mensen die dat als doel hebben, daar wil ik graag mijn kennis en ervaring mee delen.


Hoe?

Ik help jou om je doelstellingen te realiseren. We maken samen een realiseerbaar fitness plan en we gaan er keihard tegenaan. Ik motiveer je, geef je peptalks als er doorheen zit, ik herinner je aan je doelstellingen en ik begeleid je door de pijn. En wat moet jij daarvoor doen? Komen opdagen, consistent zijn, de juiste leefstijl volgen, gezond eten, drinken en voldoende ontspanning en rust nemen.

Een goede nachtrust doet wonderen met lichaam en geest.


Als je dit leest en mij begrijpt, dan zitten we op één lijn en alleen dan kan ik het maximale uit je halen.


Nu hoef je mij alleen nog maar te contacteren.Come on, you can do it!

FOCUS


Focus, je richten op het bereiken van je doelstellingen, een gezonde leefstijl nastreven, intensitief en efficiënt trainen!

UITHOUDINGSVERMOGEN


Uithoudingsvermogen kun je vanuit verschillende punten verbeteren, tegelijkertijd is je mindset alles bepalend!

CARDIO


Cardio vasculaire training is noodzakelijk om je conditie te verbeteren en je overtollige vet te verbranden!

PRIVÉ- & GROEPSLESSEN


Alles is bespreekbaar, onder voorbehoud. Uiteindelijk bepalen we samen hoe we je doelstellingen gaan bereiken. Als je beter gemotiveerd wordt door anderen erbij te halen, dan trainen we in een small group. Ben je meer een lone wolf, dan train je alleen met mij.